Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Inhouse assistant

Office support gewoon bij u op kantoor

Houdt u van korte lijnen en veel persoonlijk contact, dan is een Inhouse Assistant voor u de beste keus. GIENS Support komt bij u op locatie en assisteert u bij alle kantoorwerkzaamheden die u uit wilt besteden aan een professional. Of u nu een secretaresse nodig heeft om uw agenda te beheren of ondersteuning wenst bij het organiseren van een event. GIENS Support regelt het allemaal!
 
Het voordeel van het werken met GIENS Support is dat u snel en flexibel kunt anticiperen op groei, krimp, of uitval van vaste krachten, want GIENS Support werkt op projectbasis en kan ingezet worden waar en wanneer het u uitkomt.
 
GIENS support is gevestigd in Lunteren, hét middelpunt van Nederland. Daardoor zijn de plaatsen als Barneveld, Ede, Utrecht, Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn goed bereikbaar, maar ook veel plaatsen daaromheen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een inhouse assistant?

Heeft u behoefte aan office support en nog een lege werkplek op kantoor? Neem dan contact op met GIENS Support. Wij regelen het voor u en nemen daarvoor graag plaats op die lege stoel.
 
Neem contact op

 

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.