Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Office support

U kent het wel, u heeft een organisatie te runnen maar komt door alle randzaken niet meer toe aan de kernactiviteiten van uw onderneming. In plaats daarvan houdt u zich bezig met zaken als het inplannen van afspraken, het bijhouden van uw website, het inkopen van kantoorartikelen, het doen van uw administratie, etc. Daarnaast blijft de overheid continu nieuwe wet- en regelgeving invoeren waar ook actie op ondernomen moet worden. Verder wordt u regelmatig geconfronteerd met een tekort aan personeelsbezetting, door ziekte, vakanties, groei van uw onderneming, etc.
 
GIENS Support ziet dat veel organisaties tegen dit fenomeen aanlopen en biedt daarom een oplossing. Werkzaamheden die niet tot uw core business behoren, kunt u uitbesteden aan GIENS Support. Dit biedt een aantal voordelen:

  • U kunt zich bezighouden met ondernemen
  • U zit niet vast aan langdurige arbeidscontracten, want GIENS Support werkt op projectbasis
  • U hoeft niet te investeren in werkplekken, want GIENS Support kan ook op afstand werken.

Hoe gaat het in zijn werk?

GIENS Support biedt kantoorondersteuning in de breedste zin van het woord. Van organisatorische- en secretariële werkzaamheden tot marketingondersteuning. Samen met u bekijken we waar u ondersteuning nodig heeft, wat de benodigde/gewenste tijdsbesteding hiervoor is en hoe dit het best ingevuld kan worden. Afhankelijk van uw wensen kan GIENS Support de werkzaamheden bij u op kantoor uitvoeren of op afstand. In het laatste geval vindt de meeste communicatie plaats via telefoon en e-mail. Tijdens periodieke, persoonlijke gesprekken, bekijken we samen of alles naar wens verloopt.

Meer weten?

Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website, of neem contact op. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.
 
Neem contact op

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.