Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Marketing

Marketing ondersteuning

Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen is het van belang dat er continu aandacht besteed wordt aan uw marketing en communicatie. Door dit structureel aan te pakken kunt u ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid vergroot wordt en u top of mind blijft bij bestaande en nieuwe klanten. Door alle andere werkzaamheden is het niet altijd mogelijk om hier tijd voor vrij te maken, terwijl de marketingactiviteiten die u vandaag uitvoert de klanten van morgen op kunnen leveren.
 
Heeft u er al eens over nagedacht om deze werkzaamheden uit te besteden? GIENS Support heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketingondersteuning en verzorgt deze werkzaamheden graag voor u.  

Wat mag u verwachten van onze marketingondersteuning?

Afhankelijk van uw doelstellingen stellen we samen met u een plan op en voeren de werkzaamheden voor u uit. U kunt daarbij denken aan:

  • Het opstellen en verzorgen van (digitale) mailings
  • Het bijhouden van de website
  • Het verzorgen van periodieke marketingacties
  • Het organiseren van events en beurzen
  • Het bewaken van de huisstijl en het bestellen van drukwerk, reclamemateriaal etc.
  • Etc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u uw marketing- en communicatiewerkzaamheden aan GIENS Support wilt uitbesteden gaan we eerst samen met u om tafel zitten. We inventariseren de huidige activiteiten en bespreken wat er nodig is. Samen bepalen we de omvang van de in te zetten uren en of GIENS Support de werkzaamheden bij u op locatie of op afstand gaat uitvoeren. Op basis van de bevindingen en gemaakte afspraken gaan wij aan de slag met de werkzaamheden. Bij GIENS krijgt u praktische ondersteuning, d.w.z. dat wij de benodigde werkzaamheden uit handen nemen en ten uitvoer brengen. Uiteraard nemen wij ook de communicatie met de benodigde leveranciers voor onze rekening.

Interesse gewekt?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
 
Neem contact op

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.