Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Organisatorisch

Organisatorische ondersteuning

Wilt u een event, zakelijke meeting, cursus o.i.d. organiseren maar weet u simpelweg niet waar u de tijd vandaan moet halen om dit te realiseren? Neem dan contact op met GIENS Support, wij regelen het graag voor u! Met ruime ervaring op het gebied van eventplanning kan GIENS Support deze opdracht tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij regelen het complete traject, van het selecteren van de locatie tot het verzenden van de uitnodigingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en brengen we in kaart welke zaken er geregeld dienen te worden. Vervolgens gaan we aan de slag. We zoeken een geschikte locatie en gaan indien gewenst ter plaatse kijken of deze volledig voldoet aan uw verwachtingen. We verzorgen de administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken, zoals het opstellen van een genodigden lijst, het uitwerken en versturen van uitnodigingen, het verwerken van aanmeldingen etc. Hierbij maken we gebruik van de communicatiekanalen die u zelf al inzet, zoals uw website, intranet, mailingsoftware, etc. Indien u niet beschikt over de juiste middelen dan kan GIENS Support u hierin adviseren en desgewenst eigen middelen inzetten.
 
Nadat bovenstaande met u is afgestemd, regelen wij uiteraard ook de (eventuele) catering, audiovisuele materialen, vervoer, accommodatie, studiematerialen, goodie bags, aankleding van de ruimte, etc.
 
GIENS Support ziet het als een uitdaging om van uw event een succes te maken, door gebruik te maken van ons netwerk en ervaring komen we altijd tot de beste oplossing.

Wilt u meer weten?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 
Neem contact op

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.