Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Secretarieel

Secretariële ondersteuning 

Is uw managementassistent (langdurig) afwezig of heeft u nog geen persoonlijke assistent of secretaresse, maar loopt uw hoofd over van alle zaken die u zelf moet regelen? Dan heeft u er vast wel eens over nagedacht om hiervoor iemand in te huren. Wat houdt u dan nog tegen? Neem contact op met GIENS Support en geef deze werkzaamheden uit handen aan de professional. Door samen te werken met GIENS Support zit u niet vast aan langdurige arbeidscontracten, want wij werken op projectbasis. Dat wil zeggen dat wij samen met u vaststellen waar u ondersteuning bij nodig heeft en spreken we af hoe wij dit gaan invullen, op incidentele of structurele basis. U kunt GIENS Support al inzetten voor een aantal uren per maand.

Wat mag u verwachten van de secretariële ondersteuning van GIENS Support?

Alle voorkomende secretariële werkzaamheden kunnen wij voor u regelen, daarbij valt te denken aan:

  • Agendabeheer
  • Boeken van zakenreizen en accommodaties
  • Opstellen/uitwerken van offertes
  • Afhandelen van correspondentie
  • Het bijhouden van uw website en social media
  • Etc. 

Kortom, wilt u efficiënt werken en weer gaan ondernemen? Zet GIENS Support in als uw personal assistant of secretaresse en u kunt zich weer focussen op uw klanten en het realiseren van uw doelen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij gaan samen met u om tafel zitten en bespreken welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. We maken afspraken over de inzet van onze dienstverlening zoals het aantal uren dat GIENS Support voor u gaat werken, op welke dagen u ondersteuning wenst en of wij deze werkzaamheden bij u op kantoor komen uitvoeren of dat wij op afstand werken.

Interesse gewekt?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.
 
Neem contact op

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.