Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Over Giens

GIENS Support wordt gerund door Regina Pas een doorgewinterde personal assistant en marketingmedewerker. De ervaring is opgedaan bij verschillende werkgevers in diverse vakgebieden, waardoor GIENS support volledige business ondersteuning op maat kan bieden voor organisaties, ondernemers, overheidsinstanties, verenigingen en stichtingen. Door regelmatig relevante opleidingen, trainingen en workshops te volgen blijft de kennis binnen het vakgebied op niveau. Daarnaast hoort ook het bezoeken van relevante events en het op de voet volgen van de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving tot de dagelijks kost. Dit alles om ervoor te zorgen dat u altijd kunt vertrouwen op de beste dienstverlening.
 
De bedrijfsnaam GIENS Support is (zoals u wellicht al doorhad) een afgeleide van Regina. Het logo is een tafel met twee stoelen in gestileerde vorm en illustreert daarmee de zienswijze van GIENS Support. Wij gaan namelijk graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en de werkzaamheden uit te voeren. 
 
Wanneer u besluit om samen te werken met GIENS Support, bent u verzekert van een optimale ondersteuning. U heeft daarin alle vrijheid en flexibiliteit. U kunt zelf aangeven welke werkzaamheden u wilt uitbesteden, met welke intensiteit, binnen welke periode en of dit bij u ‘inhouse’ of op afstand gedaan wordt.

Laten we eens om tafel gaan zitten!

Heeft u interesse in de dienstverlening van GIENS Support? Neem contact met ons op, wij komen graag een keer bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.
 
Neem contact op

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.