Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

  

 

GIENS Support regelt het voor u!

 

Virtual assistant

Office support op afstand

Heeft u maar weinig kantoorruimte, of werkt u vanuit huis? Dan is het niet wenselijk om voor uw office support een werkplek in te richten. In dat geval kunt u GIENS Support inzetten als Virtual Assistant, wij verzorgen alle mogelijke office support voor u op afstand.
 
Of u nu op zoek bent naar een personal assistant, een professional die u uw event tot in de puntjes kan regelen of een marketingmedewerker die ervoor zorgt dat uw bedrijf op de kaart gezet wordt. GIENS Support regelt het allemaal. Onze dienstverlening is flexibel in te zetten en u hoeft u zich geen zorgen te maken over langdurige arbeidscontracten. Wij werken op projectbasis en samen met u bepalen wij de duur van het project, de intensiteit van de werkzaamheden en in te zetten uren. GIENS Support is al inzetbaar vanaf enkele uren per maand.
 
We werken met moderne communicatietechnieken en daarmee houden wij u optimaal op de hoogte van de voortgang. De communicatie zal met name via telefoon en e-mail verlopen, maar is ook mogelijk via Skype en WhatsApp. Om een project met meerdere projectmedewerkers in goede banen te leiden maken we gebruik van samenwerkingssoftware.
 
Uiteraard plannen we daarnaast regelmatig een persoonlijk gesprek waarin we de voortgang samen kunnen bespreken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een virtual assistant?

Heeft u behoefte aan office support maar beschikt u niet over een extra werkplek of is het niet noodzakelijk om op locatie te werken? Neem dan contact op met GIENS Support. Wij regelen het voor u, ook op afstand.
 
Neem contact op

GIENS Support biedt u volledige business ondersteuning, van organisatorisch tot marketing. Deze werkzaamheden kunnen wij bij u op locatie uitvoeren (uw inhouse assistant), maar wij werken ook op afstand (uw virtual assistant).

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.